وکیل کارگر و کارفرما

وکیل کارگر و کارفرما - سامانه حقوق کارگر و کارفرما

وکیل کارگر و کارفرما - سامانه حقوق کارگر و کارفرما


وکیل اداره کار یک فرد آگاه به قوانین و مقررات است که از تمامی قوانین و بخش نامه‌های مرتبط با حقوق کارگر و کارفرما آگاهی کامل دارد. وکیل اداره کار یا وکیل دعاوی کار با تکیه بر تجارب و دانش خود و با اشراف کامل به خواسته و نیازهای دو طرف می‌تواند اختلافات بوجود آمده بین کارگر و کارفرما را بر طرف کند.

آشنایی با وکیل اداره کار

توجه به این نکته حائز اهمیت است که قانون کار به این منظور وضع شده است که کارگر و کارفرما با صلح و امنیت در کنار هم به فعالیت پرداخته و باعث رشد و رونق اقتصادی شوند. ولی با این حال بعضی مواقع ممکن است اختلافاتی هم بین کارگر و کارفرما پیش بیاید که خود به تنهایی قادر به حل آن نباشند.

طبق تحقیقات انجام شده علت اصلی اختلاف کارگر و کارفرما عدم آگاهی از حقوق قانونی و قانون کار است.

در مواقع بروز مشکل بین کارگر وکارفرما هر کدام از زاویه دید خود به مشکلات نگاه کرده و بر محق بودن خود اصرار می‌ورزند. متاسفانه این موضوع کمکی به حل مشکل نمی‌کند. در چنین مواقعی، وجود یک وکیل با تجربه می‌تواند باعث حل و فصل سریعتر اختلافات شده و از بروز آسیبهای ناشی از این اختلافات جلوگیری کند.

 مطمئناً هر کارگر یا کارفرمایی با آگاهی از مزایای داشتن وکیل اداره کار، بدون استخدام یک وکیل دعاوی دست به هیچ کاری نمی‌زند.

شاید بشود گفت مهمترین مزیت یک وکیل آگاهی او از قانون و خلاء‌های قانونی و راه‌های استفاده از آن به نفع موکل خود باشد. یک وکیل دعاوی کار با تجربه به خوبی می‌تواند در زیر سایه قانون و استفاده بجا از بند و مفادهای قانونی از حقوق موکل خود دفاع کند. داشتن یک وکیل دعاوی کار مثل داشتن یک مشاور زیرک و کار کشته است. در پروسه دادرسی بعضی مواقع حتی گفتن یا نگفتن جمله‌ای می‌تواند سرنوشت پرونده‌ای را تغییر دهد. ولی تشخیص گفتن یا نگفتن آن فقط از عهده یک متخصص امر که همان وکیل دعاوی کار است بر می‌آید.

وکیل اداره کار و حقوق کارگر

کار نیاز به کارگر دارد و کارگر نیاز به کارفرما. کارگر و کارفرما بدون هم معنی پیدا نمی‌کنند. اما این وابستگی میمون ممکن است بعضی مواقع دچار آهنگی نامتوازن شده و اختلافاتی بین کارگر و کارفرما بوجود بیاید. اختلافاتی که غالباً شاکی آن کارگر است. هر چند که این موضوع به طور مطلق وجود ندارد ولی طبق بررسی‌های انجام شده بطور معمول این کارفرمایان هستند که باعث تضییع حقوق کارگر می‌شوند.

کارگر‌هایی که حقوق آنها ضایع شده غالبا به دلیل ترس‌های بی‌اساس، پیگیری مطالبات خود را بی‌نتیجه می‌دانند. شاید دلیل اصلی این موضوع ترس از فرایند مراحل قانونی باشد. این ترس از فرایند مراحل قانونی امری طبیعی و غیرقابل اجتناب است. عدم آشنایی با اصطلاحات قانونی و تفسیر نادرست آن باعث بروز چنین ترسی می‌شود. ولی همانطور که اشاره شد حضور یک وکیل را می‌توان یک پشتوانه قوی برای احقاق حقوق کارگر در نظر گرفت.

مشاوره کارگران : 09937174327

در صورت اخذ وکیل دعاوی کار، وکیل موظف است بجای موکل خود کلیه مراحل دادرسی را طی کند. این موضوع می‌تواند بجز دلگرمی موکل برای گرفتن نتیجه مطلوب، باعث صرف هزینه کمتر برای به اتمام رساندن دعوی باشد. 

وکیل کارگر و کارفرما - سامانه حقوق کارگر و کارفرما

وکلا و دفاع از حقوق کارگر

 

وکیل اداره کار و حقوق کارفرما

همانگونه که کارفرما تعهداتی نسبت به کارگر دارد، کارگر نیز ملزم به رعایت قوانین و ضوابط محیط کار بوده و رعایت نکردن این موارد موجب پایمال شدن حقوق کارفرما می‌شود. کارفرما که طبق قانون کار وظیفه دارد دستمزد و حقوق کارگر را پرداخت کند در مقابل این حق را دارد که از کارگر انتظار داشته باشد وظایف خود را به درستی انجام دهد. تخطی از این موضوع می‌تواند باعث بروز مشکلاتی در محیط کار شده و کارفرما را متضرر کند.

با اینکه طبق بررسی‌های انجام شده بطور معمول این کارفرمایان هستند که باعث تضییع حقوق کارگر می‌شوند. ولی در مقابل کارفرمایانی نیز هستند که حقوقشان از طرف کارگرها تضییع شده است.  

از جمله مواردی که باعث رونق کسب و کار می‌شود، بوجود آوردن محیطی آرام، منظم و امن است. کارفرما برای نیل به این هدف مجبور است قوانین و مقررات سفت و سختی به کار ببرد. از طرفی ایجاد چنین محیط کاری نیاز به همراهی کارگران نیز دارد. چنانچه کارگری با بی‌نظمی و عدم پایبندی به تعهدات خود نخواهد از مقررات پیروی کند، ممکن است با ایجاد جوی نامطلوب، کارفرما را در رسیدن به اهدافش با مشکل مواجه کند.

مشاوره کارفرمایان : 09937174328

اینجاست که می‌توان گفت حقوق کارفرما ضایع شده است. در چنین مواقعی رسیدن به صلح در کمترین زمان بهترین گزینه برای چنین مشکلاتی است. ولی در صورت حل نشدن مشکل کارفرما می‌تواند به مراجع قضایی شکایت کند. در این صورت وکیل دعاوی کار می‌تواند بهترین گزینه برای پیگیری این موضوع باشد.  

وکیل کارگر و کارفرما - سامانه حقوق کارگر و کارفرما

دفاع از حقوق کارفرما

ضرورت استفاده وکیل

مهمترین وظیفه وکیل دفاع از حقوق موکل است، چه کارگر باشد چه کارفرما.

در واقع وظیفه وکیل دعاوی کار احقاق حقوق کسی است که در حق او اجحاف شده است.

در دعاوی بین کارگر و کارفرما هم کارگر درگیر است هم کارفرما. اگر بخواهیم منصفانه به این موضوع نگاه کنیم هم می‌توانیم کارگر را محق بدانیم هم کارفرما را. یعنی هر دو طرف دلایلی برای خود دارند که می‌تواند محکمه‌پسند باشد. اما حضور یک وکیل که به قوانین اشراف کامل دارد می‌تواند اختلافات را کم کرده و حقوق ضایع شده را به کسی که در حق او اجحاف شده بازگرداند. در چنین مواقعی هم کارگر و هم کارفرما می‌توانند به کمک وکیل دعاوی کار پیگیر حقوق پایمال شده خود شوند.

ذکر این نکته حائز اهمیت است، استخدام وکیل دعاوی کار برای کارگر و کارفرما باعث نگارش صحیح دادخواست و شکوائیه شده، دادرسی را هر چه سریع‌تر به نتیجه می‌رساند.

وکیل کارگر و کارفرما - سامانه حقوق کارگر و کارفرما

حقوق کارگر و کارفرما

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *